Verbart Eco-Instal sponsor

Verbart Eco-Instal is sinds 2022 als sponsor lid van onze Businessclub, maar een echte introductie van dit mooie bedrijf was er nog niet. Bij deze willen wij graag delen waar dit bedrijf sterk in is omdat het helemaal van deze tijd is om de energiedoelen waar wij met zijn allen voor staan te halen.

Verbart Eco-Instal is sinds 2022 de trotse sponsor van voetbalclub VVS ’46 in Spanbroek. Koos Verbart Installatietechniek begon ruim 40 jaar geleden als zelfstandig elektricien in Abbekerk. Sinds 2019 zit Verbart Eco-instal gevestigd op bedrijventerrein De Veken in Opmeer. Het bedrijf focust zich nu voornamelijk op duurzame installatietechnieken zoals warmtepompinstallaties. Verbart heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met de aanleg en onderhoud van deze installaties, en hebben hierin inmiddels veel expertise opgebouwd. Zij zijn gespecialiseerd in het toepassen van bodemenergiesystemen. Voor elektrische installaties, PV-installaties en cv-systemen kunt u ook bij Verbart terecht. Samen met twaalf enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers zetten zich dagelijks in voor de verduurzaming van West-Friesland, om daarmee een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland.

Bron: VVS’46

Scroll naar boven
×

Op zoek naar een leuke baan?
Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

×