Werken bij

VERBART ECO-INSTAL

Wil jij meewerken aan een duurzamere toekomst en bijdragen aan een beter milieu? Dan is werken bij VERBART ECO-INSTAL misschien wel iets voor jou!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, installeren en onderhouden van duurzame energiesystemen. Ons doel is om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen op het gebied van energiebesparing en -opwekking, zodat zij kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Als medewerker bij VERBART ECO-INSTAL krijg je de kans om mee te werken aan uitdagende projecten en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. Je werkt in een enthousiast team van professionals met verschillende expertises, waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen.

Wij zijn op zoek naar…

Zelfstandig werkend elektromonteur (m/v)

Technisch begaafde installateurs en servicemonteurs warmtepompen

Zelfstandig werkend onderhouds- & servicemonteur duurzame verwarmingsinstallaties (m/v)

Open sollicitatie

Geen geschikte vacature? Stuur een open sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meer weten, of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 0229-582347 | 0650129670 | esther@eco-instal.nl

    Scroll naar boven
    ×

    Op zoek naar een leuke baan?
    Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

    ×