Laadpaal elektrische auto

Elektrisch rijden is een cruciaal onderdeel van de energietransitie waar we momenteel middenin zitten. Laadpalen vormen een essentieel onderdeel van de elektrificatie van ons wagenpark. Met de groeiende populariteit van elektrische auto’s, wordt het steeds belangrijker om de juiste laadpaal te laten plaatsen. Bij ons bent u aan het juiste adres, want wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s.

Als u de overstap naar elektrisch rijden maakt, staan wij klaar om u te adviseren over de keuze voor de juiste laadpaal. Ons advies is altijd afgestemd op uw specifieke behoefte. Wij kijken bij het selecteren van de juiste laadpaal altijd naar het complete energieplaatje. We kijken daarbij bijvoorbeeld naar manieren om zoveel mogelijk gebruik te maken van zonne-energie om uw auto op te laden.

Slimme laadpalen bieden de mogelijkheid om uw elektrische auto optimaal te laten profiteren van zonnestroom, waardoor u voorkomt dat kostbare zonne-energie terug het net in gaat in plaats van uw auto op te laden.

Dynamic load balancing

Bij het opladen van uw elektrische auto is het van belang om ook rekening te houden met andere elektrische apparatuur in uw huis. Een laadpaal kan bijvoorbeeld overbelasting veroorzaken als u ook een andere groot stroomverbruikers in huis heeft zoals een warmtepomp of inductiekookplaat gebruikt. Daarom kan het soms verstandig zijn een laadpaal te installeren met dynamic load balancing.

Dynamic load balancing (DLB) zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen overbelasting van uw elektriciteitsnetwerk. Het syteem meet continu de stroomafname en grijpt indien nodig in om belasting optimaal te verdelen.

Waarom kiezen voor Verbart Eco-Instal?

  • Ruimte ervaring in het plaatsen van laadpalen
  • Een toegewijd team monteurs in eigen beheer
  • Wij selecteren de juiste laadpaal voor uw specifieke behoeftes
  • Wij werken alleen met premium merken laadpalen 

Advies

 Wilt u weten wat Verbart Eco-Instal voor u kan betekenen voor het plaatsen van een laadpaal in van uw woning of bedrijf? Via deze pagina kunt u ons alvast van de nodige informatie voorzien. Een van onze collega’s belt u vervolgens op om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

Scroll naar boven
×

Op zoek naar een leuke baan?
Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

×