Onderhoud cv-ketel en warmtepompinstallaties

Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel, warmtepomp of airco probleemloos blijft werken, is periodiek onderhoud van essentieel belang. Door regelmatig onderhoud wordt niet alleen de levensduur van uw apparaat aanzienlijk verlengd, maar worden ook potentiële problemen tijdig opgemerkt en onderdelen op tijd vervangen. Op deze manier bent u eventuele storingen voor en kunt u daarmee hoge kosten voorkomen. Onze ervaren onderhoudsmonteurs staan voor u klaar om onderhoud uit te voeren en storingen op te lossen.

Wij voeren alleen onderhoudswerkzaamheden uit op merken die wij zelf leveren en installeren.

Vanwege de huidige extreme drukte verrichten wij op dit moment alleen onderhoud aan apparaten die door ons zijn geplaatst.

Onderhoudsabonnementen

Na de installatie van een cv-ketel of warmtepomp bij u thuis of in het bedrijf, bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. U heeft daarbij de keuze tussen jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud. Meer informatie over de verschillende abonnementsvormen vindt u hier.

Heeft u op dit moment een storing aan uw cv-ketel of warmtepomp? Kijkt u dan even hier.

Certificering

  • Onze installateurs beschikken over de BRL K25000 certificering, wat betekent dat wij bevoegd zijn om nieuwe cv-ketels te installeren, reparaties uit te voeren, onderhoud uit te voeren en gasverbrandingsinstallaties in bedrijf te stellen. Deze certificering is van cruciaal belang om het aantal koolmonoxide-ongevallen te verminderen en waarborgt onze deskundigheid op dit gebied.
  • Verbart Eco-instal is ook gecertificeerd volgens de BRL 100 Dit is een certificering voor installatiebedrijven die onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uitvoeren op onder andere airco’s en warmtepompen.
  • Daarnaast zijn wij BRL 6000-21 gecertificeerd, waardoor wij ook onderhoud mogen uitvoeren aan grondwarmtepompen. Deze certificering zorgt ervoor dat wij service mogen verlenen en storingen mogen verhelpen aan uw grondwarmtepomp. Zo zorgen wij ervoor dat uw grondwarmtepomp in optimale conditie blijft.
Scroll naar boven
×

Op zoek naar een leuke baan?
Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

×