Zonnepaneleninstallatie

Zonne-energie speelt een cruciale rol in de energietransitie van vandaag. Naast windenergie is zonne-energie een onuitputtelijke bron van duurzame, groene stroom. In 2023 kwam het aandeel groene stroom in Nederland zelfs boven de 50 procent uit, een ontwikkeling waar we trots op mogen zijn!

Met deze snelle groei van zonne-energie in Nederland komen ook uitdagingen. Kan ons huidige elektriciteitsnet alle extra groene stroom nog aan? Welke impact heeft dit op mijn eigen zonnepaneleninstallatie? Wordt er extra in rekening gebracht voor het terug leveren van mijn groene stroom? Hoe lang blijft de salderingsregeling nog in takt? En wat zijn de gevolgen van negatieve stroomprijzen?

Het zijn vragen die vaak voor verwarring zorgen. Bij Verbart Eco-Instal helpen wij u graag bij het vinden van antwoorden en voorzien we u van het juiste duurzame advies op gebied van zonnepaneleninstallaties.

Waarom kiezen voor Verbart Eco-Instal voor uw zonnepaneleninstallatie?

  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepaneleninstallaties.
  • Een toegewijd team monteurs in eigen beheer.
  • Wij zijn altijd op zoek naar de juiste afstemming tussen stroomvraag en opwekking.
  • Ook voor storingen aan uw PV-installatie kunt u bij ons terecht, mits de installatie door is geïnstalleerd.
  • Wij werken met een selectie van premium montagemateriaal, zonnepanelen en omvormersystemen zoals SolarEdge, Jinko Solar & Van der Valk.

Zonnepanelen op maat

Met jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven in West-Friesland begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw zonnepaneleninstallatie precies af te stemmen op uw energiebehoeften, ook met het oog op de toekomst. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de markt en veranderingen in de regelgeving.

Dankzij onze expertise in het installeren van warmtepompinstallaties en laadsystemen kunnen we de energiebehoeften van uw woning nauwkeurig inschatten en afstemmen op de zonnepaneleninstallatie.

Advies

Wilt u weten hoe Verbart Eco-Instal u kunt helpen met het plaatsen van zonnepanelen? We komen graag bij u langs om te mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier op deze pagina in en een van onze collega’s neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven
×

Op zoek naar een leuke baan?
Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

×