Warmtepompen

Verbart Eco-Instal is dé specialist in warmtepompsystemen in West-Friesland, met meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en realiseren van warmtepompinstallaties voor zowel particulieren als bedrijven. Ons vakmanschap strekt zich uit tot het installeren van hybride, lucht-water en aardwarmtepompen, waarbij we voor elke situatie een passende oplossing bieden. Wij delen onze passie graag met u door u te voorzien van deskundig warmtepompadvies!

Met een warmtepomp kunt u op een duurzame wijze uw huis verwarmen (en koelen) en warm tapwater leveren. Deze milieuvriendelijke oplossing zorgt voor een comfortabel verwarmd huis, door warmte uit de lucht of de aarde te benutten en om te zetten in bruikbare warmte in huis. Warmtepompen spelen een cruciale rol in het versnellen van de energietransitie en het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Waarom kiezen voor Verbart Eco-Instal voor uw warmtepomp?

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in warmtepompinstallaties
  • Een toegewijd team monteurs in eigen beheer
  • Samenwerking met een vast gecertificeerd boorbedrijf
  • Altijd op zoek naar de meest geschikte warmtepomp voor uw situatie
  • Wij begeleiden het volledige proces, van warmteverliesberekening tot gebruiksklare oplevering
  • Ook voor onderhoud en storingen kunt u bij ons terecht, mits de warmtepomp door ons is geïnstalleerd.
  • Wij werken met een selectie van hoogwaardige merken warmtepompen.

Onze warmtepomp oplossingen

Bij Verbart Eco-Instal bieden we een breed scala aan warmtepompsystemen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw woning. Of u nu een nieuwbouwproject hebt of uw bestaande cv-installatie wilt voorzien van een hybride warmtepomp, wij hebben de expertise om u te begeleiden naar de juiste oplossing.

Advies

Wilt u weten hoe Verbart Eco-Instal u kunt helpen met het plaatsen van een warmtepomp? We komen graag bij u langs om te mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier op deze pagina in en een van onze collega’s neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

Scroll naar boven
×

Op zoek naar een leuke baan?
Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

×