CO-certificering Verbart Eco-Instal

CO-certificering Verbart Eco-Instal

Met grote vreugde delen wij mee dat Verbart Eco-Instal recentelijk de CO-certificering heeft behaald volgens de Gasketelwet. Deze certificering is sinds 1 april 2023 verplicht voor alle installatiebedrijven die werkzaam zijn met verwarmingsketels in woningen, kantoorpanden en utiliteitsgebouwen.

De CO-certificering is ingesteld om het aantal koolmonoxide-incidenten te verminderen. Als uw installateur vinden wij het van het hoogste belang dat deze certificering is ingevoerd.

Vanwege een capaciteitstekort bij de certificerende instanties waren wij niet in staat om voor 1 april 2023 de CO-certificering te behalen. Het afgelopen jaar mochten wij onder coulance nog wel aan gasverwarmingsinstallaties werken.

Wij zijn verheugd dat we nu het CO-certificaat hebben behaald en ook de komende jaren veilig aan uw gasinstallatie mogen werken. Hartelijk dank voor uw vertrouwen!

Scroll naar boven
×

Op zoek naar een leuke baan?
Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

×