Verbart Eco-Instal breidt wagenpark uit met twee elektrische bussen

Wij hebben sinds vorige week twee nieuwe elektrische bussen in gebruik genomen. Hiermee komt het totaal op zes elektrische bussen en zetten we een belangrijke stap in de verdere elektrificatie van ons wagenpark.

Duurzaamheid in ons installatieproces

De nieuwe elektrische bussen helpen ons installatieproces te vergroenen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Door deze investering kunnen onze monteurs op een milieuvriendelijkere manier naar hun klussen reizen, bijvoorbeeld voor de installatie van een warmtepomp. Dit betekent niet alleen minder CO2-uitstoot, maar ook een stillere en schonere omgeving voor iedereen.

Toekomstplannen

Wij streven ernaar in de toekomst al onze werkbussen te vervangen door elektrische exemplaren. Dit past binnen onze bredere visie om continu te investeren in milieuvriendelijke technologieën en oplossingen die zowel onze bedrijfsvoering verbeteren als een positieve impact hebben op het milieu.

Samen zetten we de volgende stap naar een groenere toekomst!

Scroll naar boven
×

Op zoek naar een leuke baan?
Neem contact met ons via WhatsApp of ga naar onze werkenbij pagina. Klik op ons logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. 

×